La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

L’acte de comiat per la jubilació del secretari general, Jesús Gutiérrez, reuneix els paers en cap Pueyo, Larrosa, Ros i Siurana

Data de publicació: 30/12/2020

Gutiérrez es va incorporar a la Paeria el 1993 com a oficial major i és el secretari general de la corporació des del 2003

ALCALDIA

El secretari general, Jesús Gutiérrez, es jubila després de 27 anys de servei a la Paeria, on es va incorporar el 1993 com a oficial major i on va assumir el càrrec actual el 2003. Avui ha assistit la corporació per última vegada en un ple municipal, l’ordinari de desembre, que ha estat el número 365 que ha cobert com a secretari general, com ha recordat el paer en cap, Miquel Pueyo.

En acabar la sessió, s’ha fet un acte de comiat al mateix saló de plens que ha comptat amb la presència dels alcaldes amb què Jesús Gutiérrez ha treballat al llarg de la seva trajectòria, l’actual paer en cap i els que l’han precedit, Fèlix Larrosa, Àngel Ros i Antoni Siurana.

Jesús Gutiérrez, que s'ha mostrat molt emocionat, ha manifestat que ha estat un privilegi servir la seva ciutat com a secretari general i ha destacat la relació d’afecte i de respecte que ha tingut sempre amb tots els càrrecs electes amb què ha treballat.

Miquel Pueyo ha agraït al secretari la seva “contribució vital a la institució” i ha recordat la seva extensa trajectòria professional dedicada als ens locals, que es va iniciar el 1983 a l’Ajuntament de Balaguer, seguit pel de Tàrrega i, després, Lleida.

Antoni Siurana ha posat en valor la tasca dels secretaris generals des de la democràcia, als què ha qualificat de peces fonamentals per als municipis en tant que donen fe pública i assessorament jurídic. Ha remarcat que la labor de Jesús Gutiérrez “ha estat positiva per a la ciutat i tota la ciutat li ho agraeix”.

Àngel Ros ha destacat el rigor professional del fins ara secretari general i la seguretat jurídica que ha aportat a les actuacions de l'Ajuntament. Fent una referència històrica, ha explicat que, des del s. XV, les úniques persones que tenien accés a l’armari de les cinc claus de la Paeria eren els paers i la figura equivalent al secretari general.

Fèlix Larrosa ha subratllat la bona feina desenvolupada pel secretari general i la seva capacitat per “buscar solucions” a l’hora de donar seguretat jurídica a les iniciatives del govern municipal.

L’acte ha estat de petit format, donades les restriccions de la pandèmia, i sols han assistit la família del secretari general, els portaveus municipals i els funcionaris d’habilitació nacional de la Paeria. 


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.