La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

Entitats de la ciutat fan ús de la parada solidària al Mercat d’Artesans

Data de publicació: 31/12/2020

L’Ajuntament de Lleida cedeix aquest espai perquè les associacions puguin donar-se a conèixer i vendre els seus productes

REGIDORIA DE CONSUM, COMERÇ I MERCATS

Diverses entitats de la ciutat han fet ús aquests dies festius de la parada solidària que cedeix l’Ajuntament de Lleida al Mercat d’Artesans, instal·lat a la plaça Josep Prenafeta, davant l’Auditori Municipal. La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, acompanyada del regidor Joan Ramon Castro, han saludat avui els membres dels Castellers de Lleida que avui s’han instal·lat a la parada per donar-se a conèixer i fer vendre els seus productes. Com els Castellers, els pròxims dies fins al 5 de gener ocuparan la parada Lleida pels refugiats, Gogogorunners, Colors de Ponent i Castellers. Des de l’inici del mercat, també han demanat ser-hi present Llars del Seminari, AECC, Oxfam Intermon, Progat Lleida, Ixmucané, Arrels Sant Ignasi i AC DC Lleida.

La regidora ha explicat que, a través de l’Àrea de Mercats, un any més s’ofereix aquesta possibilitat a les entitats de la ciutat, de l’àmbit que siguin, perquè puguin obrir-se a la ciutadania i promoure la seva tasca. Així, els mercats incorporen valors com el compromís i la solidaritat a altres ja inherents com comerç de proximitat, artesà, responsable o de qualitat.

Artistes de la ciutat també estan presents al Mercat d’Artesans. Un cop s’han retirat les parades del Mercat de Santa Llúcia, l’espai s’ha destinat a artistes que exposen les seves obres. 

La Fira d’Artesans de Nadal, que va posar en marxa el segon cap de setmana de desembre, s’ha instal·lat aquest any a la plaça Prenafeta, per garantir les mesures de seguretat que estableix el Procicat. El mercat estarà obert fins el dimarts, 5 de gener, amb productes elaborats pels membres del gremi d’artesans de Lleida. 


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.