La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

L’Home dels Nassos es deixa veure a Lleida

Data de publicació: 31/12/2020

Circuit en vehicle i salutació des d'un finestral del Palau de la Paeria per garantir les distàncies

FESTES

Com diu la tradició, avui, darrer dia del 2020, volta per Lleida un home que té tants nassos com dies té l’any. El Grup Cultural Garrigues va recuperar el 2016 aquesta tradició que no ha fallat enguany tot i que adaptada a la situació de la pandèmia.

Per garantir les distàncies, l’Home dels Nassos ha recorregut aquest dijous diferents punts de la ciutat en un vehicle descobert i ha saludat la ciutadania des d’un dels finestrals de l’Ajuntament de Lleida a la plaça de la Paeria. L’Home dels Nassos ha estat acompanyat de la seva comitiva així com dels tinents d’alcaldes Jordina Freixanet i Paco Cerdà i els regidors Ignasi Amor i Sergio González. La figura ha transmès a les persones presents els seus bons desitjos per al 2021 i l’esperança de deixar enrere el coronavirus.

 


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.