La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

El Raimat Arts Festival promociona la gastronomia de Lleida

Data de publicació: 27/9/2022

Quatre xefs lleidatans han presentat avui al Castell de Raimat les jornades gastronòmiques que se celebraran entre el 7 i el 16 d’octubre, coincidint amb la trobada que impulsa la Fundació Comunitària Raimat

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, ha agraït a la presidenta de la Fundació, Elena de Carandini, la tasca per impulsar aquest nou esdeveniment vinculat a l’art, la música i la cultura del vi

ALCALDIA

El Castell de Raimat ha acollit aquest matí la presentació de les jornades gastronòmiques del Raimat Arts Festival, l’esdeveniment de promoció del territori que impulsa la Fundació Comunitària Raimat i que celebrarà la seva primera edició els dies 15 i 16 d’octubre a les bodegues Raimat.

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha acompanyat avui en la presentació a la presidenta de la Fundació, Elena de Carandini, al director del celler Raimat, Joan Esteve, i als xefs lleidatans Joel Castañé (La Boscana), Xixo Castaño (Malena), Gonzalo Ferreruela (Ferreruela, cuina de la terra) i Jesús Gimena (L’Espurna).

El Raimat Arts Festival, que està agermanat amb el Napa Valley Festival de Califòrnia, és planteja com un festival d’art, música i gastronomia que promociona Lleida i els seus productes agroalimentaris. Les jornades gastronòmiques seran una mostra de cuina de proximitat, que se celebrarà entre el 7 i el 16 d’octubre, amb ofertes de menús a preu tancat i oberts a tota la ciutadania en els restaurants participants. Durant el festival també s’oferirà el “Tast de Lleida”, una fira gastronòmica amb la degustació dels productes dels xefs locals.

“Tenim els millors vins i el patrimoni cultural, la gastronomia, el paisatge i les persones, tot envoltat de música i art. Aquesta és la nostra eina i a través d’aquest festival volem promocionar el territori i que vinguin les persones a veure i gaudir de Lleida”, ha afirmat De Carandini.

Pueyo li ha agraït a ella i a tot el seu equip l’esforç i la dedicació per a fer possible aquest esdeveniment vinculat a l’art, la música i la cultura del vi. A més, ha recordat la tasca pionera del seu besavi, Manuel Raventós, per a aconseguir la transformació del territori de Raimat a partir de la seva tasca per a impulsar-hi la vinya. 


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.