La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

La Junta de Govern aprova les bases del concursos de mèrits per estabilitzar el personal temporal de l’Ajuntament

Data de publicació: 28/9/2022

Afectaran a 242 places de l’Ajuntament de Lleida i de l’Institut Municipal d’Ocupació i es convocaran a partir del mes de novembre, mentre que a finals d’any s’aprovaran les bases que regiran el procés selectiu mitjançant concurs oposició de les 80 places restants incloses en el procés extraordinari d’estabilitat

La segona tinent d’alcalde Jordina Freixanet ha destacat que “aquest procés ha de permetre resoldre l’alt grau de temporalitat del personal de l’Ajuntament de Lleida”

JUNTA DE GOVERN LOCALVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


La Junta de Govern Local ha aprovat avui les bases reguladores de la convocatòria dels processos d’estabilització de l’ocupació temporal a l’Ajuntament de Lleida mitjançant el sistema selectiu extraordinari del concurs de mèrits, que valorarà especialment l’experiència en el lloc de treball del personal.

Aquest acord permetrà donar compliment a l’Oferta Pública d’Ocupació de la Paeria per a l’any 2022, dins del procés d’estabilització dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Lleida, segons fixa la llei 20/2021 de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l’ocupació pública. La previsió és convocar aquests concursos de mèrits a partir del mes de novembre.

El govern municipal i les organitzacions sindicals amb representació a la Junta de Personal i el Comitè d’Empresa han negociat els processos d’estabilització per establir les condicions d’aquests concursos amb aquest sistema selectiu excepcional previst a les disposicions addicionals sisena i vuitena de la llei 20/2021. Tant la Junta com el Comitè han emès informes favorables a les esmentades bases.

Les bases aprovades avui afecten a un total de 242 places, incloent-hi personal funcionari i laboral de l’Ajuntament de Lleida i de l’Institut Municipal d’Ocupació, un cop ja es va fer el tràmit de modificar la plantilla.

Les 80 places restants incloses a l’Oferta Pública d’Ocupació aprovada per la Junta de Govern del passat 25 de maig, es regiran pel mètode de concurs oposició, les bases del qual s’aprovaran al mes de desembre.

La segona tinent d’alcalde i regidora de Presidència, Jordina Freixanet, ha destacat que “aquest procés ha de permetre resoldre l’alt grau de temporalitat del personal de l’Ajuntament de Lleida i permetre canviar les dinàmiques de gestió dels recursos humans, generant noves borses de treball a partir dels resultats dels processos selectius i limitant els nomenaments temporals a projectes concrets o a situacions molt puntuals amb un màxim de 9 mesos”.

Altres qüestions tractades a la Junta

D’altra banda, la Junta de Govern ha aprovat avui també la proposta de modificació del projecte de reparcel·lació del polígon d’actuació UA3 del Pla de l’Estació. Aquest expedient es deriva de la modificació de planejament urbanístic aprovada provisionalment pel ple el passat 6 de maig, que actualment es troba pendent d’aprovació definitiva, i que ha de permetre la instal·lació de l’estació d’autobusos a la zona dels Docs i l’antiga farinera La Meta.

També s'ha aprovat l’atorgament de les beques Art i Natura a la creació per l’any 2022 i la concessió d'ajuts a projectes en favor de la igualtat de gènere i contra les violències masclistes de la convocatòria 2022. 


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.