La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Ajuntament de LleidaComissió Especial d'Ètica i Bon Govern

logo codi etic

 

COMISSIÓ ESPECIAL D'ÈTICA I BON GOVERN

 • Què és el codi ètic? Aquest codi dona compliment al mandat previst en l’article 55.3 de la Llei
  19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern i es configura com un instrument d’autoregulació, mitjançant el qual l’Ajuntament de Lleida determina, d’acord amb el que estableix la Llei, una sèrie de valors i principis ètics que han de regir l’actuació municipal i a partir dels quals s’articulen un conjunt de normes de comportament i d’actuació que han de respectar i complir els destinataris d’aquest codi i que poden ser el fonament per exigir la
  corresponent responsabilitat en aquells casos en què s’incompleixi.
 • APROVACIÓ DEFINITIVA DEL CODI ÈTIC PER A L'EXERCICI D'ACTIVITATS PÚBLIQUES DE L'AJUNTAMENT DE LLEIDA L'enllaç s'obre en una nova finestra Document en format PDF

  CODI ÈTIC L'enllaç s'obre en una nova finestra Document en format PDF

 • Funcions de la Comissió: Les funcions de la Comissió seran les següents:

  • Rebre les observacions, consultes i suggeriments, així com el procediment per dur a terme les propostes d'adaptació de les previsions establertes en el present Codi.
  • Resoldre les consultes formulades pels destinataris del Codi, així com per qualsevol altra instància, en relació amb l'aplicació del Codi ètic i de bon govern.
  • Rebre les queixes o denúncies, si s’escau, sobre possibles incompliments dels valors, principis o comportaments recollits al Codi i tramitar-los com calgui.
  • Redactar un informe anual de supervisió de compliment del Codi, que pot contenir recomanacions. Les conclusions i recomanacions de l'informe han de ser públiques.
 • Membres que formen la Comissió:

  Anna Sàez Mateu:

  Anna Saez Llicenciada en Filologia Hispànica i Postgrau en Tècniques i Mitjans de Comunicació. Es va especialitzar en periodisme cultural i reportatges, dirigint el suplement dominical 'Lectura' del Diari Segre, i la revista en aranès 'Ara ath dia', a la vegada que exercia de corresponsal del setmanari El Temps a Ponent. Ha guanyat premis com el Pica d'Estats de la Diputació de Lleida en tres ocasions, el Tasis Torrent de la Diputació de Barcelona, o el Mila d'igualtat de gènere que convoca l'Ajuntament de Lleida.


  Fidel Molina Luque:

  Fidel Molina Catedràtic de Sociologia de la Universitat de Lleida i doctor en Història (Grups Socials). Postgraus en Mediació i Resolució de Conflictes i en Educació Intercultural. Destacats els seus treballs d’investigació sobre sociologia de l’educació, l’educació intercultural i les relacions intergeneracionals.


  Josep Giralt Lladanosa:

  Vicepresident de la Federació ECOM i vocal de la Junta Directiva de l’associació ASPID. Amb més de 30 anys d'experiència en la gestió de la iniciativa social, especialment en l'àmbit de les persones amb discapacitat física, ha contribuït a gestionar i liderar organitzacions del Tercer Sector Social.

 • CERTIFICAT ACORD - NOMENAMENT MEMBRES CODI ÈTICL'enllaç s'obre en una nova finestra Document en format PDF


 • Contacte: comissioetica@paeria.cat


© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.