La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Funde organitza la VII edició dels seus premis per reconèixer les dones empresàries

Data de publicació: 26/10/2012

L’alcalde de Lleida afirma que una de les claus del segle XXI està en la creació empresarial per part de les dones i ha remarcat els valors social i intel·lectual que aporten a l’empresa

Funde, Associació d’Empresàries, Directives i Professionals, ha organitzat aquest vespre la VII edició dels seus premis, amb el lliurament de guardons en 16 disciplines diferents que reconeixen el mèrit empresarial i professional de les dones. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit l’acte, que s’ha celebrat a la Seu Vella. Els tinents d’alcalde Marta Camps i Rafael Peris i la regidora Maria Rosa Ball l’han acompanyat en aquest acte, on l’alcalde ha afirmat que, si al segle XX va destacar la incorporació de la dona al món laboral, una de les claus en aquest segle XXI és la creació empresarial per part de les dones. Àngel Ros considera que el que necessita el país és la generació d’ocupació que s’aconsegueix a través de la instauració noves empreses i que les dones hi tenen un paper important. Tall de veu Àngel Ros

En el seu parlament, el paer en cap també ha posat en relleu els diferents valors que calen per crear empreses i ha afegit que, així com els valors físics-monetaris i tecnològics estan en equilibri, les dones aporten més pel que fa als valors intel·lectual i social, creant entorns de convivència i cohesió social.

Ros ha felicitat les guardonades i ha agraït a Microsoft, que ha rebut un reconeixement a través de la seva presidenta a España, Maria Garaña, la seva aposta per la ciutat, en un projecte que compta amb col·laboració públic i privada. Segons l’alcalde, el Parc Científic necessita empreses com aquesta i ha valorat la confiança que ha dipositat en Lleida.

L'alcalde de Lleida ha lliurat el premi en l’ajut humanitari a l’entitat o persona més rellevant, que ha recaigut en el club Lions Lleida. La regidora Ball també ha participat en el lliurament del guardó a la residència geriàtrica Parc del Segre. Ilerda Residencial en la categoria d’igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral.

A més, en aquesta edició, s’ha lliurat un guardó especial, a títol pòstum, el Premi especial Funde, per a Julieta Agustí. Centre de Titelles una dona que, segons l’entitat organitzadora, ha estat “emblemàtica i extraordinària, per la seva empremta personal i professional a Lleida”. Aquest guardó l’ha recollit la seva filla Elisabet Vallvé.

Els 16 guardons que s’han lliurat en aquesta 7a edició han estat:

-Creació de llocs de treball: Ondara Logística SL.

-Igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral: Residència Geriàtrica Parc del Segre. Ilerda Residencial, SA

-L’empresa més innovadora: Enèreis, SL

-Planificació, adaptació i estratègia: Plat Preu SL – Culinàrium

-Conciliació vida laboral i familiar: Amat Immobiliaris

-A la millor empresària agrària: Esther Morgó, empresària

-Per la consolidació d’un projecte de microcrèdit: Teràpies Naturals Lleida

-A la millor empresària de comerç: Jean Louis David

-A la directiva de l’any: Microsoft España.

-Al mitjà de comunicació i/o programa que hagi contribuït a mostrar la realitat econòmica i social femenina: El Periódico. Edicions Primera Plana, SA

-A la millor esportista: Esther Molina, vicepresidenta Hoquei Alpicat

-A l’activitat artística i/o cultural més representativa: Consell Administració de FiraTàrrega

-A l’emprenedora més jove: Live Sicence Consultancy

-A l´estudiant més brillant d’ADE: Candidatura vacant degut a la implantació del nou pla d’estudis

-En l’ajut humanitari a l’entitat o persona més rellevant: club Lions Lleida

-A la trajectòria i recerca investigadora: IRB Lleida Fundació Dr. Pifarré

S’ha de recordar que la Paeria és membre del jurat dels Premis Funde, col·laborant amb les regidories de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats i de Drets Civils, Cooperació i Igualtat.

Funde és una associació sense ànim de lucre que integra més de 200 empresàries i directives del sector privat i del públic de Lleida i de Barcelona. L’associació està adherida a la Federació Nacional d’Empresàries i Executives, amb seu a València, que integra més de 30 associacions d’executives i empresàries de tot Espanya i a la Federació Internacional de dones de Negocis (Bussines Professional Women (BPW), amb seu a Nova York i amb és de 26.000 sòcies a tot el món, representant BPW Lleida-Spain. La seva missió és ser un referent del saber femení en el món de l’economia i dels negocis, esdevenir un lobby cohesionat i de prestigi de dones professionals i empresàries.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.