La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

10 anys de la campanya Cap d’Any amb Q

Data de publicació: 27/12/2014

Que promou una nit de cap d’any a la ciutat més atractiva, saludable i de qualitat per a tothom


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


Fa 10 anys que la Paeria i l’Associació Anti-Sida de Lleida, amb la col·laboració de la Subdirecció general de drogodependències de la Generalitat, promouen la campanya Cap d’any amb Q per d’afavorir una nit de cap d’any a la ciutat més atractiva, saludable i de qualitat per a tothom.

A través de la campanya, que compta amb la participació de diferents locals d’oc nocturn de la ciutat, es facilita un cotilló a les persones que sortiran de festa aquesta nit amb informació sobre la prevenció de riscos en relacío a drogues, per evitar situacions de risc en la conducció, sobre el transport públic o recomanacions per respectar el descans dels veïns, entre altres.

20 locals d’oci nocturn participaran en la Campanya “Cap d’Any amb Q”. Als locals que ja compten amb el Segell de qualitat Q de festa – Nits Q Lleida: Fissure, La Nuit Discothèque, Next Bar, Sala Manolita, Maracas, Xtras, Baba Room, PAULS, BOITE, s’afegeixen a la campanya de Cap d’any: Comèdia, Cafè del Teatre Lleida, Traganits, La Casa de la Bomba, ZAS, Swag, Bitch Club, Jagger, Trivial, Legend i Epap.

Tots aquests locals han signat una carta d’adhesió que els compromet a seguir els criteris de qualitat Nits Q Lleida. Els criteris van des de facilitar la informació abans esmentada, assegurar el compliment de la normativa respecte a la dispensació responsable d’alcohol i no realitzar promocions encobertes d’alcohol, vetllar per mantenir un entorn segur dins el propi local i amb especial cura, de l’espai afí (aforament, ventilació, clima, nivell de so, ocupació vorera,...), etc.

A efecte de donar publicitat als locals que compleixin amb aquests criteris Q de Qualitat, la Paeria posa a l’abast dels locals els canals de comunicació que té disponibles: facebook nitsqlleida, web de Paeria, web i Facebook de la Regidoria de Joventut, web turisme, etc. La iniciativa també es donarà a conèixer des de la pàgina web del Q de festa.

La Campanya “Cap d’any amb Q” forma prat del Programa Nits Q Lleida, que pretén millorar la qualitat i la imatge de l’oci nocturn a Lleida, creant un espai de diàleg participatiu entre tots els agents implicats en l’oci nocturn, a través de la Plataforma Nits Q Lleida, per tal de debatre conjuntament aquells aspectes més rellevats del món de l’oci i donar-hi resposta. Tanmateix a través del Segell de Qualitat Q de festa-Nits Q Lleida es reconeix als locals que compleixin determinats criteris de qualitat.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.