La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria obté la segona qualificació més alta en un estudi de transparència dels ajuntaments catalans elaborat per XUT Consulting

Data de publicació: 30/12/2015

La ciutat rep una qualificació de 12, només superada pel 12'5 dels ajuntaments de Cornellà i de Sant Feliu de Llobregat


L'estudi de XUT Consulting

Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


L'Ajuntament de Lleida ha obtingut la segona qualificació més alta en un estudi sobre transparència dels municipis catalans que ha elaborat la consultora XUT Consulting i que publica El Periódico de Catalunya. Les polítiques de transparència de la Paeria han rebut un 12, de les més valorades d'aquest treball on en les primeres posicions apareixen els ajuntaments de Sant Feliu del Llobregat i de Cornellà de Llobregat, que obtenen un 12'5. La mateixa qualificació que Lleida l'han aconseguit els ajuntaments de El Prat del Llobregat, Sant Boi del Llobregat i Barcelona.

En el rànquing que publica el treball, Lleida és la primera de les quatre capitals catalanes, seguida de Barcelona, Girona i Tarragona.

L'estudi porta per títol "Ajuntaments de vidre". De les iniciatives de transparència de la ciutat de Lleida, els autors del treball destaquen aspectes com la informació en matèria econòmica, les convocatòries de subvencions, la visualització de les dades o els mecanismes de Govern Obert. Els autors del treball són Oriol Rua, (politòleg i analista de polítiques publiques) i Francesc Ponsa (periodista i analista).

http://xutconsulting.com/files/ajuntaments_de_vidre.pdf


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.