La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Albert Gonzàlez guanya el premi Giramón de fotografia de viatges

Data de publicació: 22/10/2004

El certamen el convoca la regidoria de Joventut

JOVENTUT


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


La imatge "La Berlín íntima", d'Albert Gonzàlez, ha estat la guanyadora del primer premi concurs Giramon de fotografia de viatges que convoca la regidoria de Joventut. El primer premi està dotat amb un viatge d'una setmana a Canàries per a dues persones i 150€.
El jurat, integrat per la regidora de Joventut, Montse Mínguez, els fotògrafs Santi Iglesias i David del Val, i la tècnica de joventut Emília Corona ha atorgat el segon premi a Ia Lavall per la imatge "Tun tutu ka! i el tercer premi a Albert Font pel treball "Sabrine calma la set". El segon premi consisteix en un viatge d'un cap de setmana a Mallorca per a dues persones i 90€ i el tercer en un viatge d'un cap de setmana a Andorra.
El jurat s'ha reunit el dia 21 d'octubre.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.