La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Els veïns i les veïnes de Balàfia gaudiran fins diumenge de la seva festa major

Data de publicació: 18/8/2016

L’alcalde accidental, Xavier Rodamilans, ha assistit al pregó, a càrrec de la periodista televisiva Mariví Chacón, i a la imposició de bandes a les pubilles i els hereus

FESTES

Els veïns i les veïnes de Balàfia ja han iniciat la seva festa major, que s’allargarà fins diumenge amb un programa replet d’activitats per a tothom. Aquest vespre, després de l’espectacle de màgia, amb el Màgic Centenarius, ha tingut lloc l’acte oficial d’obertura de la festa, en què s’ha fet la imposició de bandes a les pubilles i els hereus i el pregó. L’alcalde accidental, Xavier Rodamilans, ha assistit al tret de sortida als Jardins de les Magnòlies amb el president de l’AV del barri, Toni Baró, i ha convidat tothom a passar-s’ho bé.

La pregonera d’enguany, la periodista televisiva, Mariví Chacón, ha recordat anècdotes viscudes en aquest barri i la gran activitat que sempre promou l’Associació de Veïns. Durant l’acte, s’ha homenatjat el soci més antic de l’entitat, Benjamí Climent, qui té el carnet núm. 44. Li ha seguit el “xupinazo” i una llonganissada popular.

El tinent d’alcalde i regidor del barri de Balàfia, Joan Gómez, ha acompanyat els veïns en aquesta celebració, així com també els regidors Rosa Maria Salmerón, José Luis Osorio, Núria Marín i Joan Vilella.

Fins diumenge hi haurà activitats infantils, el revival festival amb música dels anys 70, 80 i 90, el torneig de bitllets, havaneres, la revetlla dedicada als socis, exhibició de balls de saló, el Holi festival o sardanes, entre els molts actes programats. A més, dilluns a la tarda les firetes ubicades al carrer del Penedès i als Jardins de les Magnòlies faran el dia de la nena i el nen amb preus populars.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.