La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Generalitat reconeix la Paeria amb el distintiu de la Finestreta Única Empresarial

Data de publicació: 24/5/2017

L’Ajuntament de Lleida té el reconeixement FUE per simplificar i agilitar els procediments per poder iniciar una activitat empresarial i dotar-los de més transparència

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Coneixement, ha reconegut l’Ajuntament de Lleida amb el distintiu de la Finestreta Única Empresarial, que pretén simplificar i agilitar els procediments per poder iniciar l’activitat empresarial i dotar-los de més transparència. Amb la implantació d’aquest nou model, la Paeria mostra el seu compromís en l’impuls econòmic dels emprenedors i empresaris de la ciutat. Alhora, dóna compliment al que disposa la llei 16/2015 que, entre altres, fomenta l’activitat econòmica, redueix els tràmits administratius, incrementa la transparència i promou els mecanismes de col·laboració.

La Paeria ha rebut el reconeixement que l’acredita com a ajuntament FUE per haver adoptat les mesures necessàries perquè els procediments per a l’accés i l’exercici de l’activitat econòmica es puguin iniciar i finalitzar pels canals habilitats en aquest nou model entre les empreses i les administracions públiques. La Finestreta Única Empresarial permet fer les gestions necessàries per desenvolupar l’activitat empresarial, amb independència de l’administració responsable. D’aquesta manera, s’integren els diferents tràmits i serveis que s’han de fer per exercir l’activitat.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.