La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El Govern de la Paeria ha tornat a aconseguir enguany els màxims reconeixements en transparència

Data de publicació: 14/7/2017

En el que es porta de mandat, el Govern municipal ha atès 3.248 preguntes i peticions d'informació per part de l’oposicióVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


El Govern municipal ha remarcat avui, amb motiu de la reunió de la Comissió de la Transparència, que l’Ajuntament de Lleida ha aconseguit, de nou, els màxims reconeixements en transparència que atorguen els principals organismes que l’avaluen a escala estatal i internacional. L’equip de govern de la Paeria considera que aquests resultats positius contrasten amb l’esperit desconfiat i acusador cap a la transparència municipal que els grups d’ERC-Avancem i del Comú mostren en els comunicats que han emès avui després de la reunió, “una actitud destructiva que res aporta a la ciutadania”.

La Paeria és plenament compromesa amb la transparència i, a més de les avaluacions que ha superat, el Govern Municipal ha atès aquest mandat (fins a mitjans de juny de 2017) 3.248 preguntes i peticions d'informació formulades per l’oposició.

Transparència màxima

L’Ajuntament de Lleida ha renovat el 100% de Transparència ITA (Índice de Transparencia de los Ayuntamientos) que elabora Transparency Internacional Espanya i forma part dels 25 ajuntaments de tot l’Estat que han assolit la màxima puntuació. D’aquest total, a Catalunya, només Lleida i Barcelona han aconseguit, de nou, el 100% que ja van obtenir en l’avaluació de fa dos anys. Els resultats d’aquest informe es van fer públics fa una setmana.

Així mateix, l’Ajuntament de Lleida ha estat distingit amb el segell Infoparticipa, de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ratifica la qualitat de la transparència municipal.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.