La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’Ajuntament de Lleida, present al plenari de la “Red Innpulso” a Ermua

Data de publicació: 8/2/2018

L’assemblea ha tractat, entre altres, el pla de treball per al període 2018-19. Des del 2012 la Paeria forma part d’aquesta xarxa, que agrupa ciutats reconegudes pel seu compromís amb la ciència i la innovació

L’Ajuntament de Lleida ha estat present aquest dimecres al plenari de la “Red Innpulso”, celebrada a Ermua (Biscaia) amb els municipis acreditats com a “Ciudad de la Ciencia y la Innovación”. A l’assemblea s’ha parlat de la renovació i la nova constitució de l’òrgan, així com la proposta de pressupost per a l’actual exercici. També s’han conegut la proposta d’objectius i el pla de treball per al període 2018-19, que entre altres, inclou com a les línies principals: establir aliances estratègiques, apostar per la dinamització, projectar la xarxa o definir un sistema organitzatiu i de gestió més eficient.

L’any 2012 la Paeria va ser reconeguda amb el títol de “Ciutat de la Ciència i la Innovació”, que atorga el Ministeri d’Economia, Industria i Competitivitat, i va renovar l’acreditació el 2015.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.