La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’Ajuntament de Lleida, model de transparència

Data de publicació: 25/4/2018

-L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha recollit aquesta tarda el Segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autonòma en reconeixement a la tasca de les administracions en matèria de qualitat i transparència de la comunicació local.

-Per quart any consecutiu, l’Ajuntament de Lleida se situa entre les administracions que lideren les bones pràctiques en matèria de transparència i facilitar l’accés a la informació a la ciutadania

ALCALDIA

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut aquesta tarda el reconeixement Segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona per acreditar haver assolit els màxims nivells de transparència en la gestió i la qualitat de la informació que es trasllada a la ciutadania.

La Paeria referma així el seu lideratge en matèria tant de la de gestió com de la qualitat de la informació que transmet al conjunt dels lleidatans i lleidatanes.

És el quart any consecutiu que la Paeria aconsegueix aquest reconeixement, que cal destacar que no és aïllat, donat que també ha rebut la màxima distinció en l’altre informe de referència en aquesta matèria, el de Transparency Internacional (rànquing ITA) en les darreres edicions presentades del 2014 al 2017.

L’Ajuntament de Lleida, amb un 98,08% s’ha tornat a situar entre els consistori catalans més transparents en l’índex Infoparticipa creat per la Universitat Autònoma de Barcelona. El Consell Certificador avalua la informació que els ajuntaments mostren a les seves webs sobre els representants polítics, la gestió dels recursos col·lectius i econòmics ( pressupostos, salaris, contractacions i subvencions), també la informació que es dóna sobre el municipi i les eines de participació ciutadana. En aquesta ocasió, els ajuntaments han hagut de respondre 52 indicadors diferents.

La rectora de la UAB, Margarita Arbó, ha lliurat el Segell Infoparticipa aquesta tarda en un acte que s'ha fet a la sala d’actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, a Cerdanyola del Vallés.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.