La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Mobile Week Lleida reflexiona sobre com atansar la tecnologia a les persones

Data de publicació: 20/2/2019

La Llotja acull avui la jornada, en el marc de la Mobile Week Barcelona, que ha estat inaugurada per la periodista, productora i consultora especialitzada Bibiana Ballbè, qui ha parlat de tecnologia i humanitat

La Mobile Week Lleida ha arrencat aquest matí amb la conferència inaugural de Bibiana Ballbè sobre tecnologia i humanitat. La periodista, productora i consultora especialitzada en continguts que sumen creativitat, cultura i tecnologia, ha parlat del canvi constant, que les persones l'hem de liderar i aportar allò humà que li manca a la tecnologia. Ètica, intuïció, emoció o creativitat són alguns dels factors humans que poden contribuir en aquest futur tecnològic, que ha conclòs “va sobre tu, sobre vosaltres”.

El tinent d’alcalde Rafael Peris ha destacat que Lleida acull la jornada, impulsada per la fundació MWCapital en el marc de la Mobile Week Barcelona, perquè la ciutat també participi d’aquest gran esdeveniment i per obrir una via de reflexió i de diàleg per atansar la tecnologia a les persones. Peris ha afirmat que els canvis tecnològics es produeixen ràpid, però han d’estar dirigits per persones amb l’objectiu de posar aquesta tecnologia al servei de les persones i millorar la seva qualitat de vida.

Diversos regidors han assistit a l’obertura de la jornada, en què es desenvolupen dues taules rodones i un taller sobre:

-Salut pública i tecnologia: “Salut, ètica i tecnologia”

-Territoris digitals: “Què ens converteix en territoris digitals?”

-Taller divulgatiu: “Puc viure digitalment, a Lleida?”

Consultar programa i ponents de la jornada: Mobile Week Lleida 2019 / Més informació: Lleida, seu de la Mobile Week

Mobile Week Lleida 2019

L’any 2017 la materialització a Barcelona de la Mobile Week posa damunt la taula l’oportunitat d'organitzar una setmana de reflexió oberta al voltant de la transformació digital, sent un punt de trobada i col·laboració entre el món de l'emprenedoria, la indústria digital, la ciència, el pensament i les indústries creatives. La fundació MWCapital desplega el seu ideari per fer possible que aquesta setmana més enllà de la ciutat de Barcelona. D’aquí, la seva obertura a altres poblacions com Lleida. La Mobile Week Lleida 2019 compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lleida i de diferents empreses i organitzacions privades de primer nivell.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.