La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El ple de la Paeria es celebrarà dimarts vinent per primera vegada mitjançant videoconferència

Data de publicació: 25/3/2020

  Avui ja s'ha celebrat la Junta de Portaveus i la Junta de Govern també per via telemàtica, dins de les mesures de protecció enfront de l'epidèmia del Covid-19  

PLE DE LA CORPORACIÓ

L'Ajuntament de Lleida celebrarà dimarts vinent 31 de març el seu primer ple telemàtic de la història, mitjançant l'eina de videoconferència Microsoft Teams Live. Així s'ha acordat a la Junta de Portaveus que ha tingut lloc aquest matí i que també s'ha hagut de desenvolupar a distància per mitjans telemàtics, dins de les mesures de protecció adoptades per fer front a l'epidèmia del Covid-19. Immediatament abans del ple, es celebrarà la Junta General de l'Empresa Municipal d'Urbanisme, amb els mateixos mitjans.

La sessió serà també retransmesa en directe mitjançant streaming, per tal que puguin seguir-la les persones interessades i també els mitjans de comunicació. Els paers podran comunicar-se per torns mitjançant videoconferència (amb imatge i àudio) i també disposaran d'un xat per parlar les qüestions organitzatives del ple. Les votacions es duran a terme mitjançant formularis dins de la mateixa aplicació. Demà està previst un assaig per solucionar qualsevol incidència.

L'Ajuntament de Lleida està fent un important esforç tant des del punt de vista tecnològic com legal per fer possible el funcionament dels seus òrgans de govern a distància, mitjançant eines telemàtiques, dins del desplegament posat en marxa mentre dura la situació actual. Ja s'han celebrat diverses comissions i el consell d'administració de l'EMU per aquesta via i, avui mateix, també ha tingut lloc una nova Junta de Govern per videoconferència, a més de la Junta de Portaveus.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.