La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L'EMU reitera el seu compromís amb el suport al sector de les firetes.

Data de publicació: 14/9/2020

Davant de l'interès mostrat, l'Empresa Municipal manté oberta la licitació de les parcel·les de les firetes a uns preus molt avantatjosos per als firaires.

URBANISMEVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


Després que el passat 4 de setembre quedés deserta la majoria de les parcel·les per les firetes a la finca de l'antiga l'Hípica, i un cop consultat amb els serveis jurídics de l'empresa, l'EMU manté la possibilitat d'adjudicar les parcel·les restants a totes les atraccions interessades a fer possible el certamen de firetes de tardor en el marc de la festa major.

Aquest any els preus de licitació de l'espai de firetes han estat extremadament assequibles per ajudar al sector a superar les dificultats que la pandèmia ha provocat amb l'anul·lació de la majoria de les firetes en altres localitats.

Les prop de 30 atraccions que van muntar firetes de tardor de l'any passat van haver de pagar un cànon de 72.400 € més IVA i a més fer front de totes les despeses derivades del certamen (seguretat, neteja i publicitat entre altres).

Aquest any el nou format de licitació només suposa un preu simbòlic de 50€ per metre lineal de parcel·la (entre 500€ i 700€ per atracció) i a més l'Empresa municipal es fa càrrec de totes les despeses derivades de la producció del certamen.

Aquest any s'ha optat per la nova fórmula de licitació donat que l'any passat els firaires els va ser impossible assumir l'enorme cost que suposava l'arrendament de la finca de l'Hípica impulsada per l'anterior govern municipal i es va resoldre el contracte previst per set anys pagant part del cànon anual amb la fiança dipositada el seu dia. ""

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.