La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’equip del Refugi dels Peluts suma ja 13 persones voluntàries i es coordina per millorar el seu funcionament

Data de publicació: 1/10/2020

En el darrer any, el centre ha implantat diverses novetats per ser més eficients, tant en la cura i el benestar dels animals, com en la promoció de les adopcions

REGIDORIA D'HABITATGE I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

El Refugi dels Peluts, nom amb el qual es coneix des de fa unes setmanes el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Lleida, compta ja amb un equip de 13 persones voluntàries que ajuden en les funcions que desenvolupa el centre. Entre altres, participen en la socialització dels animals, els passejos per fer acompanyament emocional i el treball per fomentar les adopcions. Dins el nou funcionament del Refugi dels Peluts, que ha recuperat espais com el quiròfan i la sala de cures, la Regidoria de Transició Ecològica també s’ha marcat com a objectiu millorar la coordinació de l’equip de treball, que a banda de les persones voluntàries compta amb cuidadors, una veterinària i el dinamitzador del Refugi.

Com explica el regidor de Transició Ecològica, Sergi Talamonte, “hem aconseguit millores en els espais de cura dels gats i els gossos, i també hem pogut ampliar plantilla. Aprofitant que creix el nombre de voluntàries, és un bon moment per coordinar tot l’equip de treball per ser més eficients, cosa que repercutirà en una millora del benestar dels animals i del nombre d’adopcions”.

En la trobada celebrada aquesta tarda s’ha informat de les darreres millores al refugi amb la incorporació d'una veterinària clínica a mitja jornada i de la nova figura del dinamitzador, que, alhora, atén les persones usuàries i les assessora en els tràmits que cal fer per recuperar, adoptar una mascota o tramitar la llicència d’animals potencialment perillosos. La Regidoria d’Habitatge i Transició Ecològica també ha signat convenis de col·laboració amb 3 entitats animalistes i protectores de Lleida per cedir en adopció animals del centre. Entre els propers reptes, es treballa perquè el Refugi dels Peluts tingui, properament, una major presència a les xarxes socials. 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.