La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria col·labora amb la campanya de conscienciació i recaptació contra el càncer

Data de publicació: 17/10/2020

Les regidories de Participació i Lluita contra la Corrupció i de Recursos Municipals, Hisenda i Salut donen suport a l’AECC Lleida per visibilitzar el projecte i continuar investigant per lluitar contra aquesta malaltia

REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ I LLUITA CONTRA LA CORRUPCIÓ

L’Ajuntament de Lleida participa en la campanya de conscienciació i recaptació que porta a terme l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Lleida per donar visibilitat la seu projecte i per fer que la investigació no s’aturi. La setmana que ve, del dilluns 19 al divendres 23 d’octubre, s’instal·laran guardioles i cartells informatius a les recepcions de diferents Centres Cívics, amb voluntaris que faran les inscripcions i difondran informació vinculada al càncer, per trametre la importància de la prevenció i el diagnòstic de la malaltia. En concret, els voluntaris estaran a:

-Centre Cívic de la Bordeta: el dimarts 20, de 10 h a 13 h.

-Centre Cívic de Balàfia: el dijous 22, de 16 h a 18.30h.

-Centre Cívic de de Cappont: el dijous 22, de 16 h a 18.30h.

Del 25 al 31 d’octubre també romandran instal·lades fora dels Centres Cívics de Balàfia, Pardinyes i la Bordeta pancartes de la campanya.

La participació amb l’AECC Lleida es fa a través de les regidories de Participació i Lluita contra la Corrupció i de Recursos Municipals, Hisenda i Salut. La regidora, Elena Ferre ha remarcat que és essencial seguir educant en salut, donar suport i acompanyar les persones malaltes i les seves famílies, i ha animat la ciutadania a col·laborar-hi, ja que això també ajuda a finançar projectes de recerca que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. Al seu torn, la tinenta d'alcalde, Montse Pifarré, ha remarcat la importància que la Paeria, com a institució més propera als ciutadans i ciutadanes, estigui al costat d'iniciatives com la de l'AECC perquè això, significa, també, estar al costat i amb les persones.

En l’actual situació arran de la Covid-19, el virus ha tingut un impacte important en el càncer. Per això, és necessària la implicació de tothom per informar, difondre i recaptar diners per la lluita contra la malaltia. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.