La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Inici de l’estudi de mobilitat de l’entorn dels carrers Lluís Companys i Acadèmia

Data de publicació: 17/10/2020

L’informe, que es fa a petició del veïnat del barri, inclourà aforaments del pas de vehicles, enquestes i simulacions de trànsit per poder fer propostes de millora

REGIDORIA DE MOBILITAT, VIALITAT, TRÀNSIT I HORTAVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


Les regidories d’Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Lleida iniciaran aquest pròxim dilluns un estudi per millorar la mobilitat a l’entorn dels carrers Lluís Companys i Acadèmia, al barri de Templers-Escorxador, atenent una demanda del veïnat del barri.

L’estudi inclourà el comptatge del pas de vehicles amb aforaments, simulacions de trànsit, enquestes i propostes de millora, que quedaran recopilades en un informe final.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Antoni Postius, i el regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, han adreçat cartes als representants veïnals per a informar de l’inici d’aquestes tasques, que han estat adjudicades a l’empresa Doymo. Postius i Castro han destacat que des de la Paeria hi ha la voluntat de facilitar informació puntual sobre aquest procés i mantenir una via fluida de diàleg, que permeti la participació del veïnat en la gestió del trànsit al barri.

“L’estudi de les alternatives per millorar el trànsit al barri de Templers-Escorxador era un compromís que havíem assumit amb els veïns, que des de fa molt temps demanen que es millori l’ordenació actual. Ara iniciem aquest informe que ens permetrà disposar de tota la informació tècnica necessària per fer els canvis que calguin per garantir la fluïdesa del trànsit i, sobretot, la seguretat viària”, ha assenyalat Postius.

Dilluns mateix s’iniciaran els aforaments manuals, en horari de 16.00 a 20.00 hores, que es repetiran també dimarts 20 d’octubre en horari de matí, de 7.00 a 11.00 h. Aquests comptatges manuals es faran a les cruïlles dels carrers Roca Labrador amb Lluis Companys, Templers-Ronda, Templers-Unió i Manuel de Palacio-Acadèmia.

Es completaran amb aforaments automàtics als carrers Lluís Companys i Acadèmia, que es duran a terme durant tres dies, des del dimarts 20 al dijous 22 d’octubre. Un cop fets els aforaments es disposarà d’aquestes dades per poder fer les simulacions de trànsit i estudiar alternatives de millora de la seva gestió, incloses les proposades pels mateixos veïns i veïnes.

La Paeria va modificar el sentit de circulació dels carrers Lluís Companys i Acadèmia l’estiu del 2018


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.