La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Treballs de reposició i millora arbustiva a l’avinguda de Pinyana

Data de publicació: 18/10/2020

S’han plantat cent unitats de Pitospor i Marfull a la mitjana i s’ha reparat la xarxa de reg per degoteig

REGIDORIA D'HABITATGE I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria d’Habitatge i Transició Ecològica, ha realitzat aquesta setmana els treballs de reposició i millora arbustiva a la mitjana de l’avinguda de Pinyana, entre les avingudes Rovira Roure i Alcalde Porqueras.

Els treballs consisteixen en la plantació de 100 unitats arbustives, 50 Pitospor (Pitosporum tobira) i altres 50 de Marfull (Viburnum tinus), així com la reposició de la xarxa de reg per degoteig.

Aquests tipus d’exemplars s’utilitzen sovint a la ciutat, especialment per l’enjardinament de vials amb intensitat de pas de vehicles, perquè són resistents a la contaminació atmosfèrica, són perennes i mantenen la fulla verda tot l’any. Al mateix temps, gaudeixen d’una floració abundant en ramells blancs de llarga durada.

Aquesta actuació del servei de jardineria forma part de la campanya de reposició i millora de plantes arbustives que s’està realitzant a la ciutat. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.