La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Les ludoteques municipals treballen els hàbits saludables amb els infants a través de passatemps

Data de publicació: 21/11/2020

El taller ‘Passem el temps saludablement’ forma part de les activitats de la Setmana dels Drets dels Infants, en què també és commemora el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

La Regidoria d’Educació ha elaborat un programa d’activitats, en el que també s’inclou la constitució del Plenari dels Infants i Adolescents

REGIDORIA D'EDUCACIÓ, COOPERACIÓ, DRETS CIVILS I FEMINISMES


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


Els nens i nenes de les ludoteques municipals de Lleida participaran durant tota la setmana en el taller ‘Passem el temps saludablement’, on realitzaran diferents passatemps relacionats amb els hàbits saludables.

Aquesta formació, inclosa en les activitats programades en la Setmana dels Drets dels Infants, vol fer incidència en el Dret dels Infants a la Salut. Per aquest motiu, des del passat divendres i fins al 27 de novembre, les ludoteques de Cappont, Centre Històric, La Bordeta, Balàfia i Parc de Gardeny desenvoluparan aquesta activitat, que també es pot realitzar des de casa. Són passatemps i un ‘escape room’ per treballar els ODS-3 (Objectius de Desenvolupament Sostenible), sobre Salut i Benestar.

A la web de la Regidoria d’Educació de la Paeria es pot trobar aquest material per treballar-ho en família. Us adjuntem l’enllaç dels passatemps i les solucions: https://educacio.paeria.cat/passatemps_saludables

La Regidoria d’Educació ha confeccionat un programa d’activitats, que van arrencar el passat dilluns per a fomentar ‘Els Drets dels Infants’ i en el qual s’inclou ‘El Dia Internacional de la Ciutat Educadora’.

A més del taller sobre hàbits saludables, durant la propera setmana, els diaris locals s’han compromès a publicar els escrits dels nens i nenes de 5è i 6è d’Educació Primària de les diferents escoles de Lleida, a la secció Cartes al Director, els quals opinaran sobre els drets dels infants.

Per altra part, entre el 23 de novembre i el 4 de desembre, els alumnes de cicle superior de Primària i ESO participaran en el Plenari dels Infants i Adolescents, que culminarà el dia 4 amb l’acte de constitució del nou plenari i en la presentació dels Consells de Districte del Pla Educatiu d’Entorn.

El 30 de novembre, Lleida celebrarà el Dia Internacional de la Ciutat Educadora a la plaça Paeria, on es llegirà la declaració de la diada, a l’hora que es presentaran la nova carta de ciutats educadores, el vídeo i el mapa “Lleida, carrers de valors d’una ciutat educadora”.

Dins dels actes dedicats als Drets dels Infants, també cal destacar el IX Memorial Hortènsia Alonso, que abordarà el 3 de desembre, de forma telemàtica, la violència masclista en infants i adolescents, des d’una mirada jurídica i social.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.