La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’Ajuntament de Lleida activa el protocol de vialitat hivernal

Data de publicació: 7/1/2021

Davant la baixada de temperatures

PROTECCIÓ CIVILVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


La Paeria ha activat el protocol de vialitat hivernal per preservar la seguretat dels vianants i del trànsit rodat davant la baixada de temperatures i les gelades. El Pla de vialitat hivernal de l’Ajuntament preveu diferents fases que permet ajustar les actuacions a les situacions de més o menys risc derivades de la meteorologia.

En aquests moments està activa la fase 2 del pla, que preveu la inspecció i estesa de fundents, si és necessari, en les principals vies d’entrada i sortida de la ciutat, així com en ponts, passarel·les i en carrers amb pendents acusades. La fase 3 d’aquest pla es produeix quan s’activa el PEGENELL (Pla d’Emergència de Gelades i Nevades).

Intervenen en la fase 2 del Pla de Vialitat Hivernal de forma coordinada: les Brigades municipals, la Brigada d’Acció Immediata (B.Biosca) i Ilnet. 

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.