La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El cementiri de Lleida romandrà tancat temporalment per visites, per la presència de neu i gel

Data de publicació: 11/1/2021

Fins a nou avís, només s’obrirà per a enterraments, per tal de prevenir caigudes

CEMENTIRI MUNICIPAL

El recinte del cementiri de Lleida romandrà tancat a les visites durant els pròxims dies i fins a nou avís, a conseqüència de l’acumulació de neu i gel que hi ha encara al seu interior i davant la previsió de gelades i baixes temperatures per aquesta setmana.

D’aquesta manera es vol evitar el perill de possibles caigudes per relliscades de les persones que hi accedeixen. El cementiri seguirà prestant el servei d'enterraments amb normalitat. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.