La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Dolors Comes i Jordi Garreta, premis Horta de Lleida 2021

Data de publicació: 14/1/2021

-En la categoria de reconeixement de la trajectòria de promoció i desenvolupament de l'Horta de Lleida i en la innovació en l'activitat agrària, respectivament

-El jurat ha atorgat una menció especial per a Elvira Forcada per la seva trajectòria

REGIDORIA DE MOBILITAT, VIALITAT, TRÀNSIT I HORTAVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


El jurat dels premis Horta de Lleida 2021, presidit per l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha decidit atorgar el Premi al reconeixement de la trajectòria de promoció i desenvolupament de l'Horta de Lleida a Dolors Comes i el Premi a la Innovació en l'activitat agrària a Jordi Garreta. En l'edició d'aquest any també s'ha volgut fer una menció especial per a Elvira Forcada, en reconeixement a la seva trajectòria vinculada a l'Horta de Lleida.

La distinció que aquest any ha recaigut en Dolors Comes (pagesa de professió i veïna de la Partida de Granyena) valora la seva implicació i dedicació continuada i perseverant en la defensa i promoció dels valors, activitats i productes de l'horta. Dolors Comes va fundar l' Associació de Veïns de la Partida de Granyena i fa 20 anys que es troba al capdavant de l'entitat. Des de l'associació, es vetlla per les necessitats i interessos dels veïns i veïnes de la partida i del conjunt de l'Horta. Comes ha format part de la junta directiva de la FAVLL i és la secretària de la comissió de l'Horta de la FAVLL.

Jordi Garreta, ha estat el guardonat de l'edició 2021 dels Premis Horta en la categoria Innovació en l'activitat agrària a l'Horta de Lleida. El jurat ha valorat la seva tasca per millorar la cadena de valor incorporant nous productes tenint en compte la sostenibilitat i la continuïtat de l'explotació agrària. Garreta ha donat continuïtat a la tasca agrícola que ja desenvolupava la seva família obrint noves vies de negoci per mitjà de la producció ecològica.

I seguint les bases del concurs, el jurat ha decidit atorgar aquest any una menció especial per a la sra. Elvira Forcada Espachs, en reconeixement a la seva trajectòria vinculada a l'Horta i les activitats alternatives a les tradicionals que ha implantat en l'empresa familiar.

Formen part del jurat Premis Horta l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, el regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, el director de l'ETSEA, Jordi Graell, Joan Ramon Gonzàlez, de l'Associació dels Amics de la Seu Vella, Marc Vives, president de l'Associació Cultural i Recreativa els Pagesos , el president de la Comissió de l'Horta de la FAVLL, Francesc Montardit i els premiats en l'edició 2020, Dolors Sansa (premi Innovació en l'activitat agrària) i Josep Maria Aragonés ( premi per la Promoció i Trajectòria). La primera edició dels premis Horta va tenir lloc l'any 2017.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.