La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria facilita el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals

Data de publicació: 2/2/2021

Avui posa en marxa el servei de transport esporàdic, que es pot sol·licitar fins el 12 de febrer per telèfon, al 010, o en línia, al web de Paeria

REGIDORIA DE LES PERSONES, COMUNITAT I AGENDA 2030Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


L’Ajuntament de Lleida posa en marxa a partir d’avui el servei de transport esporàdic per facilitar el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals. Les sol·licituds es poden tramitar fins el dia 12 de febrer a les 12 h del migdia. Ho poden demanar aquelles persones que resideixin i estiguin empadronades a la ciutat que vulguin anar a votar el dia 14 de febrer i que a causa de dificultats de mobilitat o limitacions físiques, requereixin d’un servei de transport adaptat. Això, és servei de taxi i/o de voluntariat. El servei s’ofereix sempre que els desplaçaments es portin a terme dins el municipi de Lleida.

La reserva es pot fer trucant a la línia 010 o a través del tràmit on-line “T’ajudem a anar a votar”, que troba a la pàgina web de Paeria. Aquest servei és gratuït per a totes les persones demandats, sempre que compleixin els requisits esmentats.

Aquesta actuació es una més de totes les que realitza l’Ajuntament de Lleida per fomentar la participació de les persones amb discapacitat en l’exercici dels seus drets.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.