La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Talls de carrers previstos per aquest cap de setmana

Data de publicació: 21/5/2021

Afectaran els carrers Teuleries i Sant Martí, i l’av. Doctora Castells, de les 12 h del dissabte a les 23 de diumenge, per poder-hi ubicar vetlladors

REGIDORIA DE MOBILITAT, VIALITAT, TRÀNSIT I HORTA

Els talls al trànsit que l’Ajuntament de Lleida ha previst per aquest cap de setmana afectaran tres carrers de la ciutat. Seran als carrers Teuleries i Sant Martí, i l’av. Doctora Castells. La mesura s’aplicarà del dissabte, dia 22, a les 12 h fins l’endemà diumenge, dia 23, a les 23 h. L’actuació pretén facilitar la instal·lació de vetlladors de bars i restaurants, com a mesura per donar suport al sector de la restauració, després d’un període en què la seva activitat s’ha vist perjudicada per la pandèmia de la covid-19.

Les actuacions seran senyalitzades degudament, amb tanques, cons i material per fer efectiu els talls. L’àrea de Mobilitat farà l’avís als veïns i les veïnes de la zona i als guals afectats.

En concret, els talls de carrers es faran en aquests trams:

-Carrer Teuleries

-Av. de la Dra. Castells, en sentit de l’av. de l’Estudi General, des del C. Riu Bessos fins a l’av. Estudi General

- Carrer de Sant Martí, en 2 trams: entre l’av. de Prat de la Riba i Bonaire, i entre els carrers Bonaire i Camp de Mart. La cruïlla de Sant Martí amb Bonaire queda oberta.

A més, al carrer Bonaire s’ampliarà l’espai de la vorera perquè els establiments puguin ubicar-hi terrasses. 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.