La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Tornen les Nits de Lluna plena al Claustre amb música popular brasilera

Data de publicació: 23/5/2021

El Consorci del Turó de la Seu Vella programa pel 26 de maig un concert amb el grup LisTon

SEU VELLA

La música popular brasilera i el pop espanyol ompliran de sonoritat el claustre de la Seu Vella el pròxim dimecres, 26 de maig, arran de la nova activitat programada pel Consorci del Turó amb motiu de les Nits de Lluna plena al Claustre. En aquesta ocasió, els protagonistes seran Lis Souza i Tony Santos, components del grup LisTon, que oferiran un concert amb el seu repertori.

El concert està previst que comenci a les 21.30 h, tot i que es podrà accedir al recinte mitja hora abans. El preu de l’activitat és de 2 euros, tret dels menors de 7 anys que tenen l’accés gratuït. Les entrades es poden adquirir únicament online, a través de la plataforma www.ticketara.com. L’aforament està limitat a 150 persones i serà obligatori l’ús de la mascareta.

Les Nits de Lluna plena al Claustre són una proposta per a fer una visita diferent, sensorial, una nova manera d’aproximar-se i compartir el patrimoni de tots en un espai tan suggeridor com és el claustre de la Seu Vella en les nits de lluna plena. En cada ocasió s’inclou una activitat al voltant del teatre, la música, la poesia, la dansa, el cinema, etcètera. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.