La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria avança en els seus compromisos de Transparència

Data de publicació: 6/7/2021

La comissió de l’àmbit ha donat compte avui de les millores en la publicitat de l’agenda del govern i les actualitzacions de les declaracions de béns i activitats dels regidors

COMISSIÓ ESPECIAL DE TRANSPARÈNCIAVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


La Comissió de Transparència de l’Ajuntament de Lleida ha donat compte avui del seguiment dels acords presos per al compliment dels compromisos de la corporació en matèria de transparència.

D’una banda, s’ha informat que des del passat 15 de juny ja és possible consultar online l’agenda de tots els regidors del govern i que es segueix treballant, dins del termini previst, perquè al mes d’octubre pugui consultar-se també l’agenda dels regidors de l’oposició. Es dona compliment així.

D’altra banda, també s’ha donat compte de la publicació de les actualitzacions amb data 25 de juny de 2021 de les declaracions de béns i activitats dels regidors, que es fa un cop al any i que es pot consultar des de la web municipal. També s’actualitzarà el llistat de regals institucionals que es penja a la web. 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.