La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L'alcalde Pueyo visita el rodatge de la pel·lícula 'Alcarràs', dirigida per Carla Simón

Data de publicació: 22/7/2021

S'està filmant en diferents localitzacions del Segrià i el Baix Segre

ALCALDIA

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb el regidor de Cultura, Jaume Rutllant, ha visitat avui el rodatge de la pel·lícula "Alcarràs", que dirigeix la cineasta Carla Simón i s'està filmant en diferents localitzacions de Lleida.

Amb "Alcarràs", Simon explora les relacions familiars al voltant d'una explotació agrícola situada en aquesta localitat lleidatana. El Paer en Cap ha visitat el set de rodatge, situat avui a Soses, i ha saludat la directora i els principals responsables de la producció. Pueyo ha destacat que aquesta pel·lícula contribuirà a la projecció de Lleida arreu i ha remarcat la potencialitat del territori lleidatà com a escenari de projectes culturals, també de l'àmbit audiovisual.

L'Ajuntament de Lleida ha col·laborat amb la producció de la pel·lícula "Alcarràs" per mitjà de Lleida Film Comission, vinculat a la regidoria de Cultura de la Paeria.

Amb la seva primera pel·lícula, "Estiu 1993", Carla Simón va aconseguir un ampli reconeixement internacional i nacional amb guardons com els de la Berlinale, els premis Goya, Gaudí, Feroz, Forqué i EFA.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.