La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria col·labora en el projecte Cicles Formatius a Terreny amb l’Associació Amics del Sàhara

Data de publicació: 24/7/2021

El projecte, que consisteix en conèixer la realitat de les persones refugiades sahrauís visitant el campament ubicat a Tindouf (Algèria), compta amb la participació de quatre instituts de la ciutat. L’Ajuntament hi destina 12.000 euros

REGIDORIA D'EDUCACIÓ, COOPERACIÓ, DRETS CIVILS I FEMINISMES

L’Ajuntament de Lleida dona suport al projecte ‘Cicles Formatius a terreny’ que es desenvolupa amb l’Associació Amics del Sàhara de les Terres de Ponent (AASTP). La tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, acompanyada per la junta de l’ONG Amics del Sàhara de les Terres de Ponent, han signat avui conveni de col·laboració per a l’execució del projecte, una iniciativa vinculada a instituts de la ciutat. L’Ajuntament de Lleida hi destinarà 12.000 euros per al 2021. Aquests fons seran lliurats a l’Associació d’Amics del Sàhara de les Terres de Ponent (AASTP) per a la seva gestió i seran aplicats a les despeses que generi el projecte.

El projecte “Cicles formatius a Terreny” és de formació i sensibilització per a la solidaritat dirigit a l’alumnat i professorat de Cicles Formatius de Grau Superior que inclou un viatge a un campament de persones refugiades Sahrauís a Tindouf, Algèria. Viure una experiència sobre terreny és un dels aprenentatges més significatius de la vida d’una persona. Es considera que una experiència d’aquest estil obre la finestra a l’esperit crític de les persones i per conseqüència a una actitud més transformadora.

En el desenvolupament del projecte es compta amb la participació de diferents instituts de la ciutat: INS Ronda, INS Torrevicens, INS Espiscopal i INS Joan Oró.

Fa 11 anys que es realitza el projecte amb l’INS Ronda, dins la família de “serveis socioeducatius i a la comunitat”; és el 5è cop que l’INS Torrevicens participa amb els cicles de l’àmbit sanitari; i és el primer per a l’INS Episcopal, també amb la branca social amb el Cicle Formatiu de Integració. Properament, serà el primer any per a l’INS Joan Oró amb el grau d’activitats esportives.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.