La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Tornen els vespres musicals en les Nits d’Estiu al Castell de Gardeny

Data de publicació: 31/7/2021

Turisme de Lleida ofereix una altra forma de conèixer la vida medieval dels templers

TURISME DE LLEIDA

Els Vespres Musicals a l’Església de Santa Maria de Gardeny és una de les diverses activitats nocturnes que Turisme de Lleida ha programat per dona a conèixer el castell medieval de l’orde dels templers.

Aquest vespre, la visita al monument, amb la projecció de l’audiovisual on s’explica la història d’aquest misteriós orde, ha estat acompanyada de l’actuació musical de Kunst Duo, que ha ofert un repertori de bandes sonores.

La d’avui ha estat la segona de les cinc nits musicals al castell de la temporada d’estiu. Les properes convocatòries estan previstes pel 7 i 21 d’agost i 4 de setembre.

A més dels vespres musicals, Turisme de Lleida ofereix altres maneres de conèixer el patrimoni de l’orde medieval amb activitats com el Templer per una Nit, les visites guiades nocturnes i les narracions Històries des del meu Castell.

El Templer per una Nit és una visita que comença a les 20.30 h i és una de les activitats estrella, recomanada per a famílies. Els participants hauran de convertir-se en templers per conèixer millor la vida d’aquests personatges històrics. Un viatge en el temps inoblidable. Està programat els dies 5 i 19 d’agost i 2 de setembre.

Les Visites guiades nocturnes són una descoberta de la història de la poderosa comanda templera dels frares guerrers a través d’una ruta guiada. A més, és una oportunitat per aprofitar el capvespre i contemplar les vistes a la ciutat i a l’horta des del turó de Gardeny. Les dates de l’activitat són el 14 i 28 d’agost.

Les Històries des del meu Castell són una activitat per als més petits de casa, que podran ser testimonis de grans històries, llegendes i misteris, narrats amb l’objectiu que els infants coneguin d’una manera lúdica com es configuren els espais a través del temps. L’activitat està prevista a les 19.30 h del 10 i 24 d’agost

Per gaudir de totes les activitats cal inscriure’s trucant al Centre d’Informació de Turisme de Lleida (973 700 319) o enviat un missatge a infoturisme@paeria.cat. Les places són limitades i el preu és de 5 euros per persona.

A més del programa, el castell dels templers és obert per a totes aquelles persones que vulguin visitar-lo de dimarts a diumenge, de 10.00 a 14.00 h, i s’hi fan visites guiades cada dissabte i cada diumenge a les 12 h. 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.