La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Turisme de Lleida amplia les visites guiades al setembre

Data de publicació: 4/9/2021

S’han fixat noves dates per a les activitats al Castell dels Templers de Gardeny i els guiatges al Centre Històric, que s’afegeixen a les propostes ja fixes del cap de setmana al Castell templer i dels diumenges a la City Tour

TURISME DE LLEIDA

Turisme de Lleida ha ampliat les visites guiades aquest mes de setembre per incloure a l’oferta habitual més atractius que puguin gaudir tant els visitants que estan de pas o s’allotgen a la ciutat, així com la mateixa ciutadania. A les activitats ja fixes dels caps de setmana al Castell dels Templers de Gardeny i al Centre Històric, s’afegeixen nous horaris i propostes per completar el programa turístic fins a finals de mes. L’ampliació de visites es fa a l’entorn del Castell dels Templers i del Centre Històric:

Al Castell Templer de Gardeny

-Templer per un dia: els dijous 2 i 9 de setembre, a les 20.30 h. Consisteix en una visita guiada dinamitzada recomanada per a famílies que vulguin sentir-se com a un templer del segle XIII.

-Històries del Castell de Gardeny: el divendres 10 de setembre, a les 18.30 h, de relats i llegendes infantils.

-Vespres musicals a Gardeny: el dissabte 4 i el divendres 17 de setembre, a les 19.30 h. Inclou la visita i un audiovisual amb actuació musical en directe.

Al Castell dels Templers es mantenen les visites guiades els dissabtes 4, 11, 18 i 25 i els diumenges 5,12,19,26 del mes de setembre, a les 12 h.

Centre Històric

-Visita guiada a la Seu Vella: els divendres 3, 10, 17 i 24 de setembre, al les 18 h. Se surt de l’Oficina de Turisme (al c. Major, 31) per accedir al Turó per l’ascensor i s’entra a l’interior del monument -sense pujar a la torre-.

-Lleida Secreta: el dissabte 18 de setembre, a les 18 h. És un recorregut per diferents espais amb restes arqueològiques: Museu de la Paeria, les Adoberies i les restes medievals d’Anselm Clavé.

-Centre Històric i Dipòsit de l’Aigua: els dilluns 6, 13, 20 i 27 de setembre, a les 11.30 h, amb sortida des de l’Oficina de Turisme (c. Major, 31). Es fa un recorregut pel casc antic de Lleida per descobrir els seus carrerons, la capella del Peu del Romeu, les dues esglésies romàniques més destacades (Sant Llorenç va ser seu catedralícia), l’antic Almodí medieval (La Panera) i entrada a l’interior del Dipòsit del Pla de l’Aigua, del S. XVIII i amb una capacitat de 9 milions de litres d’aigua.

La Lleida City Tour s’ofereix, tal com estava previst, els diumenges 5, 12, 19 i 26 de setembre, a les 11.30 h, amb sortida a l’Oficina de Turisme (c. Major, 31).

Les places són limitades a totes les activitats. Per a assistir-hi, s’ha de fer reserva prèvia a Turisme de Lleida presencialment ( C/ Major, 31), trucant al 973-700319 o per correu electrònic a infoturisme@paeria.cat. El preu de cada proposta és de 5 euros, amb l’entrada gratuïta per als menors de 13 anys. El preu de la visita guiada dels divendres a la Seu Vella és de 8 euros (inclou l’entrada al monument i menors de 7 anys gratuït). En el cas de les “Històries del Castell de Gardeny” el tiquet per als infants és de 5 euros i és gratuït per als adults, amb un màxim de dues persones acompanyats per cada grup de menors inscrit.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.