La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria s’adhereix al Registre de Grups d’Interès de Catalunya

Data de publicació: 14/9/2021

Les agendes públiques i el web sobre regals institucionals, a la Comissió de la Transparència

COMISSIÓ ESPECIAL DE TRANSPARÈNCIAVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


La Comissió Especial per a la Transparència de l’Ajuntament de Lleida ha donat compte avui de les actuacions dutes a terme per avançar en els compromisos de la Corporació en matèria de transparència i bon govern.

En aquest sentit, s’ha actualitzat l’apartat web de regals institucionals i s’ha tractat sobre les sessions de formació dedicades a les agendes públiques adreçades als grups de l’oposició. Cal recordar que des del passat 15 de juny ja és possible consultar online l'agenda de tots els regidors i regidores del govern i es treballa -entre altres iniciatives, amb la formació esmentada- perquè a partir del mes d’octubre pugui consultar-se també les agendes del conjunt dels regidors/es de l’oposició, algunes de les quals ja es disposen.

D’altra banda, s’ha donat compte de l’adhesió al Registre dels Grups d’Interès de Catalunya i s’ha presentat l’informe de la Fundació Pi i Sunyer sobre l’Observatori de Govern Local.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.