La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Es reprenen les activitats presencials organitzades al Casal de la Dona

Data de publicació: 15/9/2021

La tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, ha presentat a la comissió permanent del Consell Municipal de les Dones les accions impulsades per la Paeria en clau feminista i de gènere

REGIDORIA D'EDUCACIÓ, COOPERACIÓ, DRETS CIVILS I FEMINISMES

El Casal de la Dona reprendrà l’activitat presencial, adaptada a la nova realitat sanitària, coincidint amb l’inici de curs. Així ho ha explicat avui la regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, en la comissió permanent del Consell Municipal de les Dones, celebrada aquesta tarda.

Castro ha aprofitat per informar de les diferents accions en clau feminista i de gènere que s’estan realitzant de manera transversal en l’àmbit educatiu, la cultura, la promoció de la salut i la prevenció de les violències masclistes, així com de la implementació de les accions del Decàleg Lleida municipi feminista.

Entre elles hi ha la instal·lació del Punt Lila a la Seu Vella els dies 25 i 28 de setembre a la zona de concerts, a partir de les 19 h amb motiu de les Festes de Tardor, amb l’objectiu d’atendre i prevenir agressions sexistes i incidències que es puguin derivar de discriminacions per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o d’expressió de gènere. També s'hi inclou l’inici del nou curs del programa Activa’t al Casal el 4 d’octubre i els espectacles i activitats paral·leles de la programació de la Temporada d’arts escèniques amb temàtiques d’especial interès per a les dones.

En el decurs de la reunió també s’han escoltat les diferents propostes provinent de les membres de la comissió, per traslladar-les al Plenari del Consell Municipal de les Dones.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.