La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’Ajuntament de Lleida millora la seguretat en l’accés a Llívia

Data de publicació: 16/9/2021

S'ha arranjat el camí de Perea, al lateral de l’autovia Nord-Est, que permet reconduir els camions fora del casc urbà

REGIDORIA DE CONSUM, COMERÇ, MERCATS I PARTICIPACIÓVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


El regidor Joan Ramon Castro, president del Consell de zona 14 de Llívia i entorns, ha presidit la reunió del consell de zona 14 de Llívia i entorns on ha traslladat als veïns i veïnes les properes actuacions que realitzarà l’Ajuntament al barri, com ara la senyalització del carrer Gran. També ha informat de la finalització de l’arranjament del camí de Perea, situat al lateral de l’autovia Nord-Est, que ha permès reconduir els camions fora del casc urbà i “millorar la seguretat del barri pel que fa al trànsit rodat”, ha explicat.En matèria de seguretat, el regidor ha informat també de l’inici de la instal·lació de càmeres a l’Horta, que “contribuiran a garantir la tranquil·litat dels veïns i veïnes”.

Entre les demandes que els veïns i veïnes van exposar en la reunió d’ahir destaca la construcció d’un tancament perimetral de fusta al voltant del parc infantil que hi ha vora la zona esportiva del Centre Cívic de Lleida per evitar accidents infantils, o posar en marxa un projecte de Circuit Lúdic amb rodes per fer activitats en bicicleta.

També s’ha tractat en la reunió la instal·lació d’un ascensor al Centre Cívic, que va quedar aturada durant la pandèmia i s’inclourà als pressupostos de 2022. Els representants dels veïns i veïnes al consell de zona han demanat també catalogar els espais disponibles de l’Ajuntament i els seus usos i diferents actuacions en matèria de civisme i neteja.

Els consells de zona són els òrgans participatius creats per l’Ajuntament de Lleida per recollir les peticions, projectes i suggeriments de la ciutadania. Constitueixen espais de treball per tractar de la millora dels barris i de la convivència i cohesió social.

A la reunió hi ha assistit també la regidora Marta Gispert, vicepresidenta del Consell de Zona.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.