La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Visita al menjador social de la Fundació Jericó i el Banc dels Aliments

Data de publicació: 16/9/2021

Les dues entitats gestionen un nou model de servei, que complementa els àpats amb accions de reinserció social

ALCALDIA

L’Alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb la tinent d’alcalde i regidora del Centre Històric, Montse Pifarré, ha visitat el Menjador Social que dirigeixen conjuntament la Fundació Jericó i l’entitat Banc dels Aliments al Centre Històric.

L’equipament, que abans gestionava únicament la fundació Jericó, s’ha reorientat sumant accions de reinserció social i tallers. Aquesta nova etapa del servei de menjador es va iniciar després de la pandèmia i, actualment, se serveixen 50 dinars i 24 sopars diàriament. Amb la reobertura del menjador i fruit de la col·laboració entre les dues entitats socials s’ha dignificat l’entrada, convertint-la en una terrassa amb plantes i espais per seure.

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha agraït la tasca de les dues entitats en l’àmbit de la lluita contra l’exclusió social, l’accés a una alimentació digna i a una millora de les condicions de la població en general. Són l’exemple que “ a banda de la tasca de les administracions que tenen unes responsabilitats directes en la gestió des les desigualtats socials, la societat lleidatana té una musculatura moral i ètica que s’expressa també a través d’entitats com Jericó i el Banc dels Aliments”, ha declarat l’alcalde.

En la reunió hi han participat el president de la Fundació Banc dels Aliments, Antoni Fo, el director del Banc, Oriol Berenguer, el president de la Fundació Jericó, Ramon Niubó, i la directora, Anna Vila, i membres de les dues entitats.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.