La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Tret de sortida de la programació “Amb la tribu” de LaTemporada Lleida

Data de publicació: 14/10/2021

Aquest diumenge, a les 12 hores, “Sopa de pedres” d’Engruna Teatre

REGIDORIA DE CULTURA, CIUTAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

LaTemporada Lleida dona el tret de sortida a la programació “Amb la tribu” amb l’espectacle “Sopa de pedres” d’Engruna Teatre. Aquest diumenge, a les 12.00 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador es podrà gaudir de la història de l’Alma, una nena que ha de fugir del seu país.

Un espectacle recomanat a partir de 4 anys que parla de tendresa, empatia i valors.  Sopa de pedres és la història de l’Alma, una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com al cel, en lloc de volar-hi estels, un dia hi arriben els avions. Després d’un llarg viatge, arriba a un indret desconegut on aparentment tothom té de tot però ningú no vol compartir res amb ella. Amb enginy i intel·ligència fa una sopa de pedres que transforma l’individualisme de tot un poble en una feina en equip i dona una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat la porta.

“És imprescindible que les companyies de teatre familiar es formulin preguntes de profunditat i que les expressin a escena; revela una ambició envejable. I fer-ho a partir d’un conte clàssic (sense tergiversar-lo), és una jugada intel·ligent dels d’Engruna Teatre”. Jordi Bordes, crític recomana.cat

Les entrades (10 €, la general i 6 € la reduïda) es poden adquirir al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles de l’Auditori, Teatre de la Llotja i Teatre Municipal de l’Escorxador i a l’oficina de Turisme de Lleida.

Entrades exhaurides per a les dues funcions de “Mort de riure”

Les entrades per a les dues funcions de “Mort de riure” de Los Galindos, divendres i dissabte a les 20 hores, a la plaça de la Catedral s’han exhaurit. Un espectacle de carrer de naturalesa indòmita i maldestre on l’espectador esdevé còmplice i partícip del joc de la farsa.

Nous espais escènics a la ciutat i itineraris programàtics

Una de les novetats de la programació de tardor de LaTemporada Lleida és que hi haurà més espectacles al carrer i també de circ, una disciplina en creixement darrerament.

Però, també, unes arts en viu amb espai per tots els gustos, edats i especificitats, inclusives, paritàries. Creacions del terreny local, nacional i internacional. Unes arts en viu que s’estenguin més enllà del teatre, als carrers, a les places. Acollint totes les formes possibles d’expressió: teatre, dansa, música, circ, objectes i hibridació.

Per començar a fer-ho possible, s’han creat 4 línies de programació:

1.      AMB LA TRIBU: els diumenges s’han programat obres per veure amb tota la família. Som territori de referència amb aquesta línia d’obres i volem que hi hagi molt espai per a la tribu.

2.      RADICALS LLEIDA: els divendres i alguns dissabtes hi haurà obres per a ments obertes, mirades noves, especialment orientades a persones amb ànima jove, que estan interessades en les noves formes.

3.      ATEMPORALS: també els dissabtes s’han programat obres que funcionen de manera perenne. El teatre de tota la vida. Gran format o format artesanal. Formes de la teatralitat a les que estem acostumades.

4.      Tornen els ESCORXADIJOUS: tornen els dijous amb espectacles amb escena híbrida inclassificable com teatre o dansa o exposició. Una línia per descobrir les avantguardes. Obres post-contemporànies.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.