La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Aclariments del regidor d’Esports, Ignasi Amor, en relació amb el comunicat de premsa emès pel Club Lleida Esportiu sobre la reunió mantinguda amb l’Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 21/10/2021

ESPORTSVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


En relació amb el comunicat emès pel Club Lleida Esportiu sobre la reunió que ha mantingut avui el seu president amb l’Ajuntament de Lleida, el Regidor de Joventut, Festes, Tradicions i Esports, Ignasi Amor, lamenta profundament la deslleialtat institucional del President del Lleida Esportiu, atès que ha fet una comunicació oficial sobre el contingut de la reunió amb una informació que no s’ajusta de cap manera a la realitat. En aquest sentit, el regidor Ignasi Amor fa els següents aclariments en relació amb aquesta comunicació:

-Aquest regidor li ha traslladat al President el malestar del conjunt de la corporació per la situació actual del Club, amb el qual té subscrit un conveni de col·laboració, especialment per la repercussió negativa que aquesta situació te en relació amb la imatge de la ciutat.

- Contràriament al que es diu a la nota, en cap moment de la reunió s’ha establert cap termini perquè l’Ajuntament exposi al club “tots els projectes d’àmbit local tant socials com econòmics dins de l’àmbit privat i/o empresarial que ha rebut durant els darrers 11 anys i que s’hagin interessat pel projecte identitari del futbol lleidatà”. En tot cas, hauria de ser el club qui informés sobre aquests projectes.

- Tampoc és cert que s’hagi establert “una pauta periòdica de reunions entre l’Ajuntament i el Club Lleida Esportiu”. És més, no s’ha concertat cap nova reunió.

- En relació amb el manteniment de les instal·lacions i, més concretament, de la gespa, aquest Regidor ha insistit en l’obligació del club en relació amb el manteniment ordinari, segons s’estableix en el conveni subscrit entre ambdues entitats.

-El Sr. Jordi Esteve ha reclamat el pagament de les subvencions que l’Ajuntament té retingudes perquè el club no ha acreditat estar al corrent dels pagaments a la Seguretat Social i a l’Agència Estatal de l’Adminitració Tributària, al·legant que complia les condicions per rebre-les. Aquestes subvencions sumen un total de 238.371 euros, corresponents als anys 2018, 2019, 2020 i 2021, per la substitució de la gespa del Camp d’Esports. Aquest Regidor li ha recordat que, fins a la data, el club no ha acreditat les condicions per rebre-les. No obstant, se li ha garantit que, tant aviat com acrediti estar al corrent de le seves obligacions, se li faria el pagament corresponent. S’ha acordat un termini de 3 setmanes perquè el club presenti les corresponents certificacions. En cas que el club no pugui acreditar estar al corrent d’aquestes obligacions, l’Ajuntament analitzarà la continuïtat de l’actual conveni de col·laboració.

- És cert, en canvi, que la reunió s’ha desenvolupat en un to constructiu i positiu per ambdues parts.

- El president del club ha exposat que el seu projecte esportiu passa per reforçar els equips de la base, utilitzant el camp annex al Camp d’Esports com a camp d’entrenament d’aquests equips. Aquest Regidor li ha manifestat que aquesta opció només era viable subtituint la gespa natural del camp annex per una d’artificial, i que aquesta substitució no estava prevista ni a mig ni a llarg termini, atès que les prioritats de renovació de la gespa dels camps municipals són unes altres.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.