La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

#CompremaLleidaperNadal: Tot a punt per als Mercats de Nadal a Lleida

Data de publicació: 29/11/2021

Enguany el Mercat de Santa Llúcia es trasllada al Pati de les Comèdies, a l’Eix Comercial

L’entorn de l’IEI acollirà també el Mercat de Regals de Nadal i el Mercat d’Artesans

Dues edicions especials del Mercat de l’Hort prèvies a Nadal i a Reis

REGIDORIA DE CONSUM, COMERÇ, MERCATS I PARTICIPACIÓ

La regidoria de Consum, Comerç, Mercats i Participació ultima els detalls perquè aquesta setmana, a partir de divendres 3 de desembre, comencin a realitzar-se les diferents edicions dels mercats i mercadets previs a Nadal a la ciutat de Lleida.

La primera novetat és que el tradicional Mercat de Santa Llúcia, d’arbres de Nadal, figures de pessebre i elements nadalencs es trasllada al Pati de les Comèdies, a l’Eix Comercial. Des de divendres dia 3 i fins el mateix dia 24 de desembre, diferents casetes es repartiran més de 50 metres lineals d’espai per oferir tota aquesta tipologia de producte propi de Nadal.

El mateix divendres 3 de desembre també es dona el tret de sortida al Mercat de Nadal que s’ubicarà a la plaça Vila de Foix, fins el dia 5 de gener. En aquest cas, 8 parades oferiran productes de diferents àmbits propis d’aquestes dates. En aquest context, s’hi inclourà una parada solidària per a ús i promoció de les diferents entitats socials de Lleida.

El primer cap de setmana de desembre, el Mercat de la Rambla, de diumenge dia 5, que estrena imatge unificada entre totes les parades, també es vestirà de Nadal. A l’oferta habitual de productes d’antiguitats, col·leccionisme, artesania o filatèlia, s’hi sumarà Turbolover DJ que punxarà peces nadalenques-pop de diferents estils. Tall de veu de Marta Gispert

Des del dia 13 de desembre i fins el 5 de gener també s’instal·larà a la plaça de la Catedral el Mercat d’Artesans, amb 14 parades més de productes artístics i artesanals que tradicionalment complementen aquest espai de mercats nadalencs a l’entorn de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

La zona ocupada per aquests tres mercats de Santa Llúcia, de Regals de Nadal i d’Artesans comptarà també amb la tradicional parada de creps per a emportar.

Dues edicions especials del Mercat de l’Hort

Aquest mes de desembre també hi haurà l’edició habitual del Mercat de l’Hort, dissabte 4 de desembre, a la plaça Sant Joan, i dues edicions especials. La primera, prèvia a Nadal, el cap de setmana del 18 i 19 de desembre i, la segona, prèvia a la setmana de Reis, els dies 2 i 3 de gener. El Mercat de l’Hort apropa a la ciutadania una vintena de parades dedicades a diferents modalitats de productes de proximitat. Per Nadal, un cop més se sortejarà un lot de productes entre totes les persones que s’atansin al mercat.

La regidoria de Consum, Comerç, Mercats i Participació farà difusió de tota aquesta activitat pels diferents canals de comunicació de Paeria amb les etiquetes #CompremaLleidaperNadal #PerNadalCompraLocal. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.