La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Tornen els Escorxadijous amb “Nana (o allò que hi ha després del diumenge)”

Data de publicació: 12/1/2022

D’Amaga Produccions, aquest dijous al Teatre Municipal de l’Escorxador, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida

REGIDORIA DE CULTURA, CIUTAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

El Teatre Municipal de l’Escorxador acull aquest dijous, a les 21 hores, “Nana (o allò que hi ha després del diumenge)”, d’Amaga Produccions. Un espectacle que s’emmarca dins la programació dels Escorxadijous de LaTemporada Lleida.

“Nana (o allò que hi ha després del diumenge)” és una peça teatral que mescla tècniques d’il·lusionisme i l’audiovisual. Lluny de casa, en un paisatge de costa, Joe es dedica a transportar turistes d’una illa a una altra amb una Zodiac. En un d’aquests trajectes rep l’impacte d’un llamp que el deixa inconscient, estès sobre l’embarcació enmig del mar. Es desperta en una dimensió desconeguda. Joe emprendrà un viatge d’autoconeixement i lluita contra ell mateix i els seus records per sortir d’aquest impàs que el separa de la vida i de la mort. Sembla que Caront, amb la seva barca, encara no pugui efectuar el traspàs a l’altre costat i s’hagin de quedar navegant en el mar immens de la ment fins que es resolgui la situació.

Una creació inspirada en la novel·la “Johnny got his gun” de Dalton Trumbo, amb un repartiment format per Àlex Cabré, Eduard Molins, Víctor Pérez-Pallarès Setó i Arnau Boces Obis i sota la direcció d’Anna Serrano i Amaga.

Les entrades per a aquest espectacle, recomanat per a majors de 14 anys, es poden comprar a les taquilles de l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre de la Llotja, Teatre Municipal de l'Escorxador i a l'oficina de Turisme de Lleida i al web de LaTemporada Lleida.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.