La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

El Parc Científic i Tecnològic tanca l'any 2021 amb un resultat pressupostari positiu de 135.224 euros

Data de publicació: 12/4/2022

El consell d'administració va aprovar ahir els comptes de l'any 2021 i la seva adhesió al Pla de Mesures Antifrau de l'Ajuntament de Lleida

PARC CIENTÍFICVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


El consell d'administració del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida va aprovar ahir la liquidació del pressupost de l'any 2021, que ha obtingut un resultat pressupostari positiu de 135.233,89 euros, així com els comptes anuals de l'exercici 2021.

La sessió, que va ser presidida per l'alcalde i actual president del consorci del Parc, Miquel Pueyo, i va comptar amb la participació del rector de la UdL i vicepresident del Parc, Jaume Puy, va donar compte també dels informes de control financer corresponents als anys 2018, 2019 i 2020 i de l'informe de la Sindicatura de Comptes corresponent a l'exercici 2019, incloses les accions a desplegar en els pròxims exercicis per subsanar les deficiències de gestió detectades.

També es va informar que s'ha procedit a l'actualització de la carta de serveis del Parc i a l'adhesió al Pla de Mesures Antifrau de l'Ajuntament de Lleida.

Finalment, en la sessió del consell es van presentar els projectes en curs, entre els quals destaca la participació del Parc en el projecte Aptenisa, conjuntament amb deu Parcs Científics i Tecnològics de l'Estat espanyol. Aptenisa inclou el desenvolupament de noves idees de negoci i suport a les start-ups inclòs l’acompanyament en el creixement i la cerca d’inversors. És un programa de formació i acompanyament suportat per experts en col·laboració amb l’empresa pública de suport financer a l’emprenedoria Enisa.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.