La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’Ajuntament de Lleida, reconegut per l’AOC com a administració capdavantera en transformació digital i govern obert

Data de publicació: 3/5/2022

Obté la segona posició en la categoria d’ajuntaments de més de 50.000 habitants

REGIDORIA DE PRESIDÈNCIA

L’Ajuntament de Lleida ha estat reconegut per segon any consecutiu per l’Administració Oberta de Catalunya per la seva tasca en matèria de transformació digital. La Paeria ha obtingut el segon lloc en la categoria de municipis de més de 50.000 habitants.Aquests premis posen en valor els avenços dels ens locals (ajuntaments i consells comarcals) en transformació digital i govern obert en la seva relació amb la ciutadania i la gestió interna.La tinent d’alcalde i regidora de Presidència, Jordina Freixanet, ha valorat molt positivament la concessió d’aquest premi perquè “ens reafirma en la tasca que estem realitzant, fent passes decidides per atansar l’administració al conjunt de la ciutadania aprofitant la tecnologia però sense oblidar aspectes com la usabilitat, l’eficiència i la universalitat. La digitalització ha de ser una eina de millora al servei de la ciutadania, sense escletxes”.Per avaluar el grau de maduresa de transformació digital dels ens locals, des de l’AOC s’analitzen els principals indicadors dels governs digitals i oberts a partir de dades objectivables.

L’any 2021 l’Ajuntament de Lleida va obtenir el segon lloc i al 2020, en què s’avaluaven indicadors de 2019, el vuitè.

Els premis s’han lliurat a Llinars del Vallés. Ha recollit el reconeixement la coordinadora d’Organització i Polítiques Digitals de l'Ajuntament de Lleida, Laura Sunyol.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.