La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Lleida acull el Campionat Nacional Base de Gimnàstica Artística Femenina

Data de publicació: 21/6/2022

Del 23 al 26 de juny al pavelló Barris Nord

REGIDORIA DE JOVENTUT, FESTES, TRADICIONS I ESPORTS

Lleida és escenari del Campionat Nacional Base de Gimnàstica Artística Femenina que tindrà lloc del 23 al 26 de juny de 2022, al Pavelló Barris Nord. Hi participaran 1.098 gimnastes de tot l’Estat, acompanyades per 133 entrenadors/es i tècnics/ques.

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha presidit la roda de premsa de presentació acompanyat d’Ignasi Amor, regidor de Joventut, Festes, Tradicions i Esports; Paco Cerdà, tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida; Helena Martínez, diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional de la Diputació de Lleida; Lourdes Ravellat, representant territorial d’Esports a Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran; Maribel Moncasi, directora tècnica del Club Gimnàstic FEDAC, i Diana Plaza, secretària tècnica de la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica.

Pel que fa a la participació catalana estarà integrada per més de 300 esportistes, de les quals 38 són de Lleida, dels clubs FEDAC (20) i Gimnàstic Lleida (18).

Pueyo ha destacat la presència en la competició d’Àngela Mora (FEDAC), que va fer història el passat desembre en ser la primera gimnasta amb Síndrome de Down a participar en un torneig estatal per a esportistes sense discapacitats: “L’ajuntament aposta pel foment de l’esport de base, femení i inclusiu i en aquest campionat coincideixen aquests tres factors”.

Ignasi Amor ha subratllat l’esforç realitzat per la Paeria perquè Lleida aculli grans competicions que, a més, posin l’accent en l’esport femení i de base: “La ciutat continua apostant per aquest tipus d’esdeveniments perquè ens aporten nombrosos visitants, dels seus entrenadors i familiars, que aporten valor i coneixement de la ciutat i els seus atractius arreu. També realcen la nostra capacitat organitzadora d’esdeveniments esportius d’alt nivell. Recentment, hem tingut el Campionat d’Espanya de Clubs de Bàsquet Cadet Femení i les Copes del Rei/Reina absoluts d’Hoquei Patins”.

L’organització del Campionat Nacional Base de Gimnàstica Artística Femenina és a càrrec del Club Gimnàstic FEDAC, conjuntament amb la Real Federació Espanyola de Gimnàstica i l’Ajuntament de Lleida. Hi col·laboren la Federació Catalana, Secretaria General de l’Esport, Diputació de Lleida, Fundació Onat, Voluntariat de Caixa Bank, Down Lleida.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.