La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Campanya intensiva per esbrossar solars

Data de publicació: 21/6/2022

L’actuació netejarà d’herbes i matolls una quarantena de punts, dins del Pla de Millora de l’Espai Públic de Lleida

REGIDORIA DE CULTURA, CIUTAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat una campanya intensiva per esbrossar solars distribuïts pel nucli urbà de la ciutat i l’Horta. Aquesta actuació coincideix amb la intensificació del programa de manteniment i neteja de jardineria que també s’està realitzant aquests dies en relació amb les herbes no desitjades a la via pública i els escocells. Tots dos operatius formen part del Pla de Millora de l’Espai Públic de Lleida.

La majoria dels solars que s’estan netejant d’herbes i matolls són de titularitat municipal. Els treballs són a càrrec de les brigades municipals de Parc i Jardins i de l’Institut Municipal d’Ocupació i de les empreses concessionàries de neteja i jardineria. En relació amb els solars de titularitat privada s’estan emetent requeriments als propietaris perquè facin l’esbrossat de llurs solars.

Els solars municipals on s’actua es troben als carrers: Anastasi Pinós amb Camí de Corbins, Jordi Solé Tura, Arbeca, Llibertat (aparcament provisional), Camí de Marimunt, de la Boira, Periodista Trapa, Enric Farreny, Arquitecte Casas, Alfred Perenya, Hostal de la Bordeta, Boqué, av de les Garrigues, Bellavista, Impressor Botel, Font Nova, Gran, Picos, Picasso, Carretera N-II, Mart, Josep Pallach, Palauet, av de Flix, partida Mariola, av Onze de Setembre, av. Miquel Batllori i av. President Irla.

Es preveu que l’actuació acabarà la primera setmana de juliol.    


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.