La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria porta a contractació la instal·lació d’un ascensor al Centre Cívic de Llívia

Data de publicació: 6/8/2022

El projecte és un compromís que el Govern municipal va assumir en iniciar-se l’actual mandat

L’objectiu és començar a l’octubre les obres, que tenen un període d’execució de cinc setmanes

REGIDORIA D'URBANISME

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Lleida ha iniciat els tràmits per a contractar la instal·lació d’un ascensor al Centre Cívic de Llívia, per un import màxim de 72.054,81 euros (IVA inclòs), mitjançant el procediment obert de tramitació simplificada abreujada. El propòsit és poder començar les obres a l’octubre perquè estiguin finalitzes el mes següent, ja que tenen un període previst d’execució de cinc setmanes.

La construcció de l’ascensor al Centre Cívic és una històrica demanda dels veïns de Llívia, que l’actual Govern municipal va assumir com a compromís tot just iniciar el seu mandat. En un principi, es va estudiar la possibilitat d’incloure aquesta proposta entre els projectes presentats als fons Next Generation, però, com que no encaixava el pressupost a la convocatòria de la Unió Europea, es va decidir tirar-lo endavant amb fons propis de la Paeria.

Amb la instal·lació d’un ascensor es millorarà l’accessibilitat a l’equipament veïnal, ja que permetrà l’accés a la primera planta a les persones amb mobilitat reduïda, on podran desenvolupar la resta d’activitats com la resta d’usuaris.

L’actuació es concentra a la part exterior de l’edifici, propera a la sortida d’emergència i a les escales que enllacen la planta baixa i primera planta. El projecte contempla habilitar una estructura metàl·lica a l’exterior per adequar la zona i habilitar l’accés a la primera planta. L’accés a l’ascensor serà a nivell de planta baixa. “L’actuació es justifica per tal de donar un nou servei a la ciutadania en general i concretament al barri de Llívia, que necessita adaptar els seus equipaments a la normativa vigent d’accessibilitat”, segons l’informe dels tècnics municipals.   


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.