La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria reactiva el servei “+ temps x tu”

Data de publicació: 5/9/2022

A partir d’avui, les famílies amb infants de 3 a 12 anys poden disposar d’aquest recurs de cura puntual gratuït, que permet facilitar la conciliació laboral, familiar i personal un màxim de tres hores al dia durant tres dies per setmana

El servei s’oferirà a les escoles La Mitjana, Pràctiques I, Frederic Godàs i Parc de l’Aigua i, els dissabte, a les ludoteques de Cappont i Centre Històric

REGIDORIA D'EDUCACIÓ, COOPERACIÓ, DRETS CIVILS I FEMINISMES


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


La regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes reactiva a partir d’avui el projecte “+ temps x tu”, un servei gratuït de cura puntual d’infants de 3 a 12 anys, que es va iniciar de forma pilot entre el 19 d’abril i el 22 de juny i que es preveu mantenir en funcionament tot l’any 2023.

Aquesta iniciativa, que compta amb finançament del projecte “Temps x cures” del departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, es va dur a terme durant el tercer trimestre del curs passat en alguns centres i va obtenir una resposta molt positiva per part de la ciutadania, motiu pel qual s’ha decidit reactivar-lo. Es valora especialment el servei com una ajuda en el seu dia a dia i per a facilitar la conciliació del temps laboral, familiar i personal.

El servei es prestarà de dilluns a divendres entres les 16:30 i les 20:30 a quatre escoles i els dissabtes de 9:30 a 14 h i de 16:30 a 19:30 a les ludoteques municipals.

Cada espai acollirà un màxim de 12 infants alhora, amb monitoratge. Les famílies podran utilitzar el servei 3 dies a la setmana, amb un màxim de 3 hores cada dia per al mateix infant.

Per a donar resposta a les necessitats dels diferents barris de la ciutat s’ha decidit diversificar i ampliar els espais, tenint en compte el padró i les zones educatives. Així, les escoles on s’oferirà el servei són La Mitjana (zona educativa Pardinyes-Balafia-Secà), Frederic Godàs (Cappont), Pràctiques I (Centre) i Parc de l’Aigua (Bordeta i Magraners).

Els dissabtes el servei s’oferirà a les ludoteques Municipals de Cappont i Centre Històric. 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.