La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L'IMO augmenta el pressupost per al 2023 un 7,6 per cent

Data de publicació: 24/11/2022

Una dotació de 4.290.178,04 euros per a polítiques d'ocupació

INSTITUT MUNICIPAL D'OCUPACIÓ SALVADOR SEGUÍ

El Consell Rector de l’Institut Municipal d'Ocupació (IMO) Salvador Seguí ha aprovat els pressupostos i la relació de la plantilla orgànica i catàleg de llocs de treball per al 2023. Els comptes del proper exercici seran de 4.290.178,04 euros, que s’han incrementat en 304.221,65 euros respecte al del 2022, un 7,64%. Una vegada el pressupost ha estat aprovat pel Consell Rector, el següent pas és elevar-lo al Ple de l’Ajuntament per al seu vistiplau definitiu.

El president de l’IMO i regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta, David Melé, ha declarat que abans d’acabar el 2022 s’han de presentar convocatòries al SOC, esperar la resolució i començar tot el que s’atorgui, ja que totes les convocatòries formen part de l'actual exercici. Actualment, estan en marxa una vintena de programes, a més dels serveis permanents de l’IMO com són el Servei d’Intermediació Laboral, el Centre Especial de Treball, l’Escola de Jardineria, el Viver de la formació professional FPEmprèn o bé l’Arborètum, entre altres.

En la mateixa sessió, s’ha informat de les activitats que s’han organitzat des de l’IMO amb motiu de la celebració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Així mateix, s’ha convidat tots els membres a la 3a Caminada que organitza l’IMO, el dia 17 de desembre, per a la Marató de TV3.

El Consell Rector de l’IMO l'integren 17 persones, entre les quals hi ha representants dels diferents grups polítics de la Paeria, els dos sindicats majoritaris -UGT i CCOO- i representants de la Junta de Govern i del Comitè d’Empresa; també hi participen la COELL i la FECOM com a les dues organitzacions empresarials més representatives de Lleida.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.