La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Paeria agraeix la implicació del veïnat que ha participat en el procés participatiu sobre la possible implantació de zona blava a Joc de la Bola

Data de publicació: 25/11/2022

L’assemblea del consell de zona 06 va decidir ahir al vespre no tirar endavant amb la implantació de la zona blava, iniciativa sorgida a partir de les propostes realitzades per diferents agents i entitats de comerciants del barri.

El Consell de Zona 06 (Camp d’Esports, Ciutat Jardí i entorns) ha decidit aquest dimecres no implementar zona blava als carrers Cristòfol de Boleda, Segòvia i Segrià, un cop finalitzat el procés d’escolta activa realitzat entre el veïnat a través de la plataforma Decidim.

REGIDORIA DE PARTICIPACIÓVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


L’Ajuntament de Lleida valora molt positivament la participació dels veïns i veïnes i les seves propostes i orientacions per millorar la mobilitat al barri, i agraeix la seva implicació en la gestió del seu entorn més proper. El plantejament d’una possible implantació de zona blava a tres carrers de Joc de la Bola va partir dels comerciants, que ho consideraven necessari per facilitar la rotació de vehicles, evitar les dobles files i afavorir el comerç.En el marc dels òrgans de Participació Ciutadana de la Paeria es va posar en marxa el procés, per acord del Consell de Zona celebrat el passat mes de juny, per copsar l’opinió dels veïns i veïnes sobre les propostes realitzades per mitjà de la plataforma Decidim. En aquest procés participatiu es van registrar un total de 173 adhesions a favor de la proposta d’implantar zona blava, i 154 a favor de no realitzar cap actuació. Finalitzat aquest procés, l’assemblea del Consell de Zona va decidir en votació no implantar zona blava al llarg de tot Cristòfol de Boleda i Segòvia i al carrer Segrià entre el Passeig de Ronda i els Jardins de Jaume Magre.

La comissió d’Urbanisme també va analitzar en primer terme la proposta dels comerciants i tècnicament es va considerar que no era necessari. Davant la petició ciutadana, es va activar el procés participatiu per recollir l’opinió de veïns i veïnes al respecte, que ha finalitzat amb la votació final de l’assemblea.

D’altra banda, el procés participatiu ha permès recollir altres propostes i continuar treballant des del diàleg i el foment de la participació en el barri i en els espais relacionals habilitats per l’escolta activa de la ciutadania com  són els Consells de Zona.

 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.